Reshaping Fashion - Patent pending
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Review Onesie Leny

  • Geplaatst op
  • Door Evelien Smits
  • 0
Review Onesie Leny

Eerlijke review van Melle (en natuurlijk zijn mama Evelien). Ze mochten onze onesie testen. Ben jij benieuwd wat ze ervan vinden? Lees het nu!

In samenwerking met Sara van Fossy Fashion mag mijn zoontje dit berenpakje testen.

Mijn naam is Melle en ik ben 3 maandjes jong. Mijn mama zag een oproep voorbij komen en dacht meteen aan mij. Aangezien wij altijd een stukje moeten fietsen of met de auto naar school moeten, zou dit het ideale berenpakje zijn voor mij.

Dit teddy beige berenpakje ziet er echt fantastisch uit, heel mooi, warm en netjes afgewerkt!  Het voelt heel erg zacht aan, zowel de teddy stof aan de buitenkant als de stof aan de binnenkant. Dit is erg geschikt voor alle babyhuidjes. Wat opvalt bij dit pakje is dat de ritsen aan beide zijkanten en tussen mijn benen zitten. Mama kan alle ritsen openmaken, pakje openklappen naar boven, mij erin leggen en pakje weer dichtklappen om vervolgens alle ritsen weer dicht te doen. Mijn armen en benen worden nu nergens meer ingepropt door die handige ritsen. Dit is echt uniek en heeft alleen Fossy Fashion!

 

Van kleding draag ik maat 62 en van dit berenpakje maat 62/68. Dit past nu in principe precies voor mij met dunne kleren. Aan mijn armen en beentjes kan ik nog wel een paar cm groeien, maar mama denkt niet dat ik dit met kledingmaat 68 nog pas. Mijn mama raad aan de kleinste maat aan te houden bij aanschaf.

Aan de binnenkant zit een label met de wasvoorschriften, dit is een beetje wazig maar mama denkt dat dit op 30 graden gewassen kan worden. Dit zou nog wat dikker gedrukt mogen worden in het zwart. Aan de uiteinden van de mouwen zit een omslag die kan dienen als wantjes. Ideaal dus, want dan hebben wij geen losse touwtjes meer op onze rug en langs onze armen. Op de borst zitten nog 2 houten knopen die je dicht kan doen zodat er eigenlijk bijna geen sjaal nodig is. Aan de binnenkant zit een lusje zodat je het pakje ergens op kunt hangen, dit lusje zou iets groter mogen. Op de capuchon zitten ook nog oortjes zodat wij echt net beertjes lijken en een erg hoog knuffelgehalte hebben!

Kortom: Mama en ik raden dit berenpakje iedereen aan!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »